Geef ons jouw rating!

Rating: 4.6666666666667 sterren
45 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ann
4 maanden geleden

Zalig genieten van een heerlijk ontbijt op een regenachtige mogen!
Heerlijke pistolets en sandwiches en lekker beleg.
Het was superlekker!

moortgat johan
5 maanden geleden

Leuke verrassing van de kids. Ontbijtmand was tip top in orde. Vers, gevarieerd en meer dan voldoende. Ze mogen later gerust nog eens verrassen :-)

Karine
6 maanden geleden

Kraakverse pistolets, en dat proef je ! Lekkere cakejes en genoeg om een hele dag van te smullen, dikke aanrader

Caroline Troch
7 maanden geleden

Zalig om na een pittige nacht met onze kersverse dochter gewoon de voetjes onder tafel te kunnen schuiven en te kunnen genieten van een uitgebreid en lekker ontbijtje! Alleen wat keuzestress door alle lekkere dingen die erin zitten! Heerlijk om lekker lang aan tafel te genieten ☺️.

Carine
10 maanden geleden

Wat een geweldige verrassing voor moederdag. Heerlijk ontbijt met alles erop en eraan: lekkere pistolets en sandwiches, koeken, grote keuze zoet en hartig beleg. Wat hebben we geSMULd!! Top, een echte aanrader!!

Griet Haenen
10 maanden geleden

Heerlijke verrassing, vriendelijk geleverd, zalig lekkere gevarieerde inhoud, echt de moeite. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.
Dank je!!! Griet

Julie Van Bel
10 maanden geleden

Voor de 2de maal heb ik een luxe ontbijtmand voor 1 persoon besteld. Steeds op tijd geleverd. Kraakverse pistolets, croissant en koffiekoek. Een ruim assortiment van beleg, de vers geperste appelsiensap, flesje cava gaf mij een vakantie gevoel. Enfin, het was een overheerlijke top ontbijt!😀 Succes verder. Groetjes, Julie

Sarah De Groof
10 maanden geleden

Sinds we Jul en Smul ontdekt hebben is dit onze absolute topfavoriet voor ontbijt! 🤤

Paulette
10 maanden geleden

Voor moederkesdag een ontbijtmand gekregen, blij verrast door dit mooie gebaar, bovenop lekker en voldoende om 's middags nog eens te genieten, dus mijn dag kon niet meer stuk😁

Mieke Dedecker
10 maanden geleden

Heb er voor het eerst 2 ontbijtmanden besteld en was helemaal top! Snelle reactie na de bestelling, heel klantvriendelijk, perfect binnen de timing. Het ontbijt zelf: Kraakvers, ruim voldoende, ruime variatie aan beleg, heerlijke croissants en cakejes en alles op de juiste temperatur, niets op aan te merken! Een aanrader!! Voor ons alvast voor herhaling vatbaar:)!