Geef ons jouw rating!

Rating: 4.5102040816327 sterren
49 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

LUDO REDIG
3 maanden geleden

Van onze dochter een Luxe ontbijtmand gekregen voor Kerst. Ruim voldoende en vers, kunnen er zeker 2 dagen van genieten. Via e-mail ging het probleemloos. Alvast bedankt

Shari Van Kerckhoven
8 maanden geleden

Vandaag genoten van een heerlijke ontbijtmand voor mijn moederkesdag. Lekkere verse pistolets en koffiekoeken en heerlijk beleg. Lang geleden dat we nog zo een lekkere ontbijtmand hebben gehad. En die voor de kids is zeker ook een aanrader.

Ann
2 jaar geleden

Zalig genieten van een heerlijk ontbijt op een regenachtige mogen!
Heerlijke pistolets en sandwiches en lekker beleg.
Het was superlekker!

moortgat johan
2 jaar geleden

Leuke verrassing van de kids. Ontbijtmand was tip top in orde. Vers, gevarieerd en meer dan voldoende. Ze mogen later gerust nog eens verrassen :-)

Karine
2 jaar geleden

Kraakverse pistolets, en dat proef je ! Lekkere cakejes en genoeg om een hele dag van te smullen, dikke aanrader

Caroline Troch
2 jaar geleden

Zalig om na een pittige nacht met onze kersverse dochter gewoon de voetjes onder tafel te kunnen schuiven en te kunnen genieten van een uitgebreid en lekker ontbijtje! Alleen wat keuzestress door alle lekkere dingen die erin zitten! Heerlijk om lekker lang aan tafel te genieten ☺️.

Carine
3 jaar geleden

Wat een geweldige verrassing voor moederdag. Heerlijk ontbijt met alles erop en eraan: lekkere pistolets en sandwiches, koeken, grote keuze zoet en hartig beleg. Wat hebben we geSMULd!! Top, een echte aanrader!!

Griet Haenen
3 jaar geleden

Heerlijke verrassing, vriendelijk geleverd, zalig lekkere gevarieerde inhoud, echt de moeite. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.
Dank je!!! Griet

Julie Van Bel
3 jaar geleden

Voor de 2de maal heb ik een luxe ontbijtmand voor 1 persoon besteld. Steeds op tijd geleverd. Kraakverse pistolets, croissant en koffiekoek. Een ruim assortiment van beleg, de vers geperste appelsiensap, flesje cava gaf mij een vakantie gevoel. Enfin, het was een overheerlijke top ontbijt!😀 Succes verder. Groetjes, Julie

Sarah De Groof
3 jaar geleden

Sinds we Jul en Smul ontdekt hebben is dit onze absolute topfavoriet voor ontbijt! 🤤