Geef ons jouw rating!

Rating: 4.7380952380952 sterren
42 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Carine
2 maanden geleden

Wat een geweldige verrassing voor moederdag. Heerlijk ontbijt met alles erop en eraan: lekkere pistolets en sandwiches, koeken, grote keuze zoet en hartig beleg. Wat hebben we geSMULd!! Top, een echte aanrader!!

Griet Haenen
2 maanden geleden

Heerlijke verrassing, vriendelijk geleverd, zalig lekkere gevarieerde inhoud, echt de moeite. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.
Dank je!!! Griet

Julie Van Bel
2 maanden geleden

Voor de 2de maal heb ik een luxe ontbijtmand voor 1 persoon besteld. Steeds op tijd geleverd. Kraakverse pistolets, croissant en koffiekoek. Een ruim assortiment van beleg, de vers geperste appelsiensap, flesje cava gaf mij een vakantie gevoel. Enfin, het was een overheerlijke top ontbijt!😀 Succes verder. Groetjes, Julie

Sarah De Groof
2 maanden geleden

Sinds we Jul en Smul ontdekt hebben is dit onze absolute topfavoriet voor ontbijt! 🤤

Paulette
2 maanden geleden

Voor moederkesdag een ontbijtmand gekregen, blij verrast door dit mooie gebaar, bovenop lekker en voldoende om 's middags nog eens te genieten, dus mijn dag kon niet meer stuk😁

Mieke Dedecker
3 maanden geleden

Heb er voor het eerst 2 ontbijtmanden besteld en was helemaal top! Snelle reactie na de bestelling, heel klantvriendelijk, perfect binnen de timing. Het ontbijt zelf: Kraakvers, ruim voldoende, ruime variatie aan beleg, heerlijke croissants en cakejes en alles op de juiste temperatur, niets op aan te merken! Een aanrader!! Voor ons alvast voor herhaling vatbaar:)!

Clementine Van Hoof
3 maanden geleden

Hallo,

Meermalen heb ik al een ontbijtmand bestel.
Ik vind ze super verzorgd en smakelijk. Ookbij de levering altijd heel vriendelijk.
Ben zeer tevreden.

Vriendelijke groetjes
Clemenhine

Gilbert De Laet
3 maanden geleden

Ontbijt gehad voor 10 personen super verzorgd en alles kraakvers en heel belangrijk meer dan genoeg. Levering was prima afgesproken niets op aan te merken. Een dikke aanrader en een super time. Groetjes en bedankt van Gilbert en José en al de genodigde.

katrien mertens
3 maanden geleden

Lekker en verzorgd ontbijtje! Ook voor de vegetariërs heerlijke alternatieven ! Ook aan de kindjes is gedacht en een leuk mandje samen gesteld, onze dochters waren in de wolken.

Paul Van Camp
4 maanden geleden

Met vier personen zalig genoten van het overheerlijke en meer dan voldoende Luxe-ontbijt met verse zelfbereide producten en gekoelde dranken. Bedankt daarvoor !!!